Windows Vista Tips

Windows Vista Tips > Newsgroups > Windows Vista Mail > Email

Reply
 
 
Milgwn
Guest
Posts: n/a

 
      06-16-2010

I can receiving emails on my primary email address but not on my secondary
addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As a
test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
Messages'. Can anyone help please.
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Steve Cochran
Guest
Posts: n/a

 
      06-17-2010
Make sure that the box at the bottom is checked to include the account under Tools | Accounts | Mail | Properties. You can also try removing the account, closing and reopening Winmail and then adding it back again to see if that has any affect.

steve

"Milgwn" <> wrote in message news:AA2E7C9A-2CF7-4E5B-B733-...
>I can receiving emails on my primary email address but not on my secondary
> addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
> secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As a
> test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
> checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
> Messages'. Can anyone help please.

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Milgwn
Guest
Posts: n/a

 
      06-17-2010
Thanks for the reply

Box was checked to include on all secondary addresses.

Have removed all secondary accounts and reinstated them after closing
Winmail and rebooting PC and ensured that box checked to include account. Had
no effect.

Thanks you.

M


"Steve Cochran" wrote:

> Make sure that the box at the bottom is checked to include the account
> under Tools | Accounts | Mail | Properties. You can also try removing the
> account, closing and reopening Winmail and then adding it back again to
> see if that has any affect.
>
> steve
>
> "Milgwn" <> wrote in message
> news:AA2E7C9A-2CF7-4E5B-B733-...
> >I can receiving emails on my primary email address but not on my

> secondary
> > addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
> > secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As

> a
> > test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
> > checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
> > Messages'. Can anyone help please.

>

 
Reply With Quote
 
Steve Cochran
Guest
Posts: n/a

 
      06-18-2010

Can you log on via Webmail and check each account that way to ensure the messages are actually going to the second account? It could be something on the server.

steve

"Milgwn" <> wrote in message news:789A8165-D2F9-4006-87BD-...
> Thanks for the reply
>
> Box was checked to include on all secondary addresses.
>
> Have removed all secondary accounts and reinstated them after closing
> Winmail and rebooting PC and ensured that box checked to include account. Had
> no effect.
>
> Thanks you.
>
> M
>
>
> "Steve Cochran" wrote:
>
>> Make sure that the box at the bottom is checked to include the account
>> under Tools | Accounts | Mail | Properties. You can also try removing the
>> account, closing and reopening Winmail and then adding it back again to
>> see if that has any affect.
>>
>> steve
>>
>> "Milgwn" <> wrote in message
>> news:AA2E7C9A-2CF7-4E5B-B733-...
>> >I can receiving emails on my primary email address but not on my

>> secondary
>> > addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
>> > secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As

>> a
>> > test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
>> > checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
>> > Messages'. Can anyone help please.

>>

 
Reply With Quote
 
Milgwn
Guest
Posts: n/a

 
      06-22-2010

Problem sorted. Probably something I did, but honestly don't remember doing
it, had the wrong username on the incoming server. Thanks for your help.

All the best

M

"Steve Cochran" wrote:

> Can you log on via Webmail and check each account that way to ensure the messages are actually going to the second account? It could be something on the server.
>
> steve
>
> "Milgwn" <> wrote in message news:789A8165-D2F9-4006-87BD-...
> > Thanks for the reply
> >
> > Box was checked to include on all secondary addresses.
> >
> > Have removed all secondary accounts and reinstated them after closing
> > Winmail and rebooting PC and ensured that box checked to include account. Had
> > no effect.
> >
> > Thanks you.
> >
> > M
> >
> >
> > "Steve Cochran" wrote:
> >
> >> Make sure that the box at the bottom is checked to include the account
> >> under Tools | Accounts | Mail | Properties. You can also try removing the
> >> account, closing and reopening Winmail and then adding it back again to
> >> see if that has any affect.
> >>
> >> steve
> >>
> >> "Milgwn" <> wrote in message
> >> news:AA2E7C9A-2CF7-4E5B-B733-...
> >> >I can receiving emails on my primary email address but not on my
> >> secondary
> >> > addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
> >> > secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As
> >> a
> >> > test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
> >> > checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
> >> > Messages'. Can anyone help please.
> >>

> .
>

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
white out and lost email when sending long email (to same email ad rluchansky Windows Vista Mail 1 03-13-2010 06:04 PM
SBS 2003 Prem w/Exchange - forward all email for domain email acct to external email acct RickD Windows Small Business Server 3 03-07-2008 08:01 AM
send same email to a group without showing other email addresses Kirsty Windows Vista Mail 3 04-26-2007 01:57 PM
Windows Email ghost email stuck David Windows Vista Mail 5 04-01-2007 01:25 PM
email attachments windows email annalou Windows Vista Mail 1 03-17-2007 05:34 AM