Windows Vista Tips

Windows Vista Tips > Newsgroups > Windows Server > File Systems > [ERROR] Failed to connect to WMI Services

Reply
Thread Tools Display Modes

[ERROR] Failed to connect to WMI Services

 
 
TK
Guest
Posts: n/a

 
      08-27-2009
I have 2 Win2K3R2 servers in a RG replicating a folder.
I use the following command to make sure the folders are in sync.
====
dfsrdiag backlog /RGName:"Bennett Global Multi-Purpose RG" /rfname:"Global
Folder" /SMem:Bennett2.bennettcompany.com /RMem:BGZFS.bennettgz.com
====
Now I get the following error -
[ERROR] Failed to connect to WMI Services on computer xyz.mydomain.com
How can I fix it or monitor the sync status...? Maybe something go
uninstalled...?

Thanks,
Tom...


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[ERROR] Failed to connect to WMI Services TK File Systems 1 09-01-2009 12:56 AM
WMI, WMI Reverse Adapter, and usbperf issues Jon Davis Windows Vista General Discussion 4 08-11-2007 03:07 PM
WMI error" WMI error accessing class instance with SP2 Dusty Windows Update 0 05-08-2007 09:18 PM
WMI Error(event 10010) - failed to initialize all required WMI cla mladen Windows Server 0 04-07-2005 02:13 PM
retrofit W2k WMI w/ new WXP WMI obj? aaron Scripting 1 10-21-2003 09:20 PM