Windows Vista Tips

Windows Vista Tips > Newsgroups > Windows Live Mail > Errors Checking Mail

Reply
Thread Tools Display Modes

Errors Checking Mail

 
 
leonard hofstadter
Guest
Posts: n/a

 
      01-03-2013
I have 8 accounts set up and keep getting an error on only one of them when
automatic checking of ALL accounts for new messages. But, when I check this
account itself for mail under send/receive it works fine, so it's configured
correctly. Is this some kind of bug? There are no details in the error
message. Thanks!

 
Reply With Quote
 
 
 
 
R. C. White
Guest
Posts: n/a

 
      01-03-2013
Hi, Leonard.

That's a well-known bug in the last several builds of WLM. The fix is easy:
Just be sure that NONE of your newsgroup account properties is set to
"Include this account when checking for new messages". Yes, I know it's
counter-intuitive, but that's what it takes to fix the problem.

RC
-- --
R. C. White, CPA
San Marcos, TX

Microsoft Windows MVP (2002-2010)
Windows Live Mail 2012 (Build 16.4.3505.0912)) in Win8 Pro


"leonard hofstadter" wrote in message news:kc2rha$i98$...

I have 8 accounts set up and keep getting an error on only one of them when
automatic checking of ALL accounts for new messages. But, when I check this
account itself for mail under send/receive it works fine, so it's configured
correctly. Is this some kind of bug? There are no details in the error
message. Thanks!

 
Reply With Quote
 
 
 
 
..winston
Guest
Posts: n/a

 
      01-04-2013
+1
Glad to see your back !


--
....winston
msft mvp


"R. C. White" wrote in message news: ecom...

Hi, Leonard.

That's a well-known bug in the last several builds of WLM. The fix is easy:
Just be sure that NONE of your newsgroup account properties is set to
"Include this account when checking for new messages". Yes, I know it's
counter-intuitive, but that's what it takes to fix the problem.

RC
-- --
R. C. White, CPA
San Marcos, TX

Microsoft Windows MVP (2002-2010)
Windows Live Mail 2012 (Build 16.4.3505.0912)) in Win8 Pro


"leonard hofstadter" wrote in message news:kc2rha$i98$...

I have 8 accounts set up and keep getting an error on only one of them when
automatic checking of ALL accounts for new messages. But, when I check this
account itself for mail under send/receive it works fine, so it's configured
correctly. Is this some kind of bug? There are no details in the error
message. Thanks!

 
Reply With Quote
 
R. C. White
Guest
Posts: n/a

 
      01-04-2013
Hi, Winston.

Glad to see my back?! ;^}

Well, I've never been completely away. As you've seen in my posts in
another forum, I've had a month of trauma that started with a bad BIOS
flash, but I've claimed success and been back on the air briefly several
times in that month, only to be disappointed again. But I THINK that the
problem is fixed for good now and all I have to do is play catch-up for a
few days.

You've been busy with help in several newsgroups and mailing lists. Dunno
how you find the time, but we are all grateful for that!

RC
-- --
R. C. White, CPA
San Marcos, TX

Microsoft Windows MVP (2002-2010)
Windows Live Mail 2012 (Build 16.4.3505.0912)) in Win8 Pro


"..winston" wrote in message news:kc5nt8$m9a$...

+1
Glad to see your back !

--
....winston
msft mvp


"R. C. White" wrote in message
news: ecom...

Hi, Leonard.

That's a well-known bug in the last several builds of WLM. The fix is easy:
Just be sure that NONE of your newsgroup account properties is set to
"Include this account when checking for new messages". Yes, I know it's
counter-intuitive, but that's what it takes to fix the problem.

RC


"leonard hofstadter" wrote in message news:kc2rha$i98$...

I have 8 accounts set up and keep getting an error on only one of them when
automatic checking of ALL accounts for new messages. But, when I check this
account itself for mail under send/receive it works fine, so it's configured
correctly. Is this some kind of bug? There are no details in the error
message. Thanks!

 
Reply With Quote
 
Bertie Doe
Guest
Posts: n/a

 
      01-11-2013


"R. C. White" wrote in message
news: ecom...

Hi, Leonard.

That's a well-known bug in the last several builds of WLM. The fix is easy:
Just be sure that NONE of your newsgroup account properties is set to
"Include this account when checking for new messages". Yes, I know it's
counter-intuitive, but that's what it takes to fix the problem.

RC

Thanks RC, like Leonard I was getting false error message. One of my 4
accounts was checked against "Include this account, .. etc"
It's now unchecked and seems to be ok now.

BD

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS errors...404 errors.... ERRORS!!! chellenc68 Internet Explorer 7 10-28-2008 02:03 PM
Errors, errors and more errors - I have Issues! E-Star Windows Vista Performance 1 07-19-2008 04:41 PM
How do I find results of checking for disc errors? Nitro Windows Vista General Discussion 2 07-18-2008 04:03 AM
Re: .Net Framework 2005 Beta 2 causes live TV errors, video errors, guide errors Dana Cline - MVP Windows Media Center 1 06-12-2005 04:39 PM
Errors errors and yet more errors Chris Windows MSN Messenger 1 10-11-2004 06:53 PM