Windows Vista Tips

Windows Vista Tips > Newsgroups > Windows Server > Windows Small Business Server > internal sharepoint companyweb went down

Reply
Thread Tools Display Modes

internal sharepoint companyweb went down

 
 
Eric
Guest
Posts: n/a

 
      06-10-2010
Hi all,

We're running SBS 2008. after installing kb983444 , our internal sharepoint
companyweb went down and there's a few errors:
----------------------------------------
Log Name: Application
Source: MSSQL$MICROSOFT##SSEE
Date: 6/9/2010 5:45:10 PM
Event ID: 33002
Task Category: (2)
Level: Error
Keywords: Classic
User: NETWORK SERVICE
Computer: HQ.Dickenscd.local
Description:
Access to module dbo.proc_GetRunnableWorkItems is blocked because the
signature is not valid.
---------------------------------------------------
Log Name: Application
Source: Windows SharePoint Services 3
Date: 6/10/2010 9:52:14 AM
Event ID: 5586
Task Category: Database
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: HQ.Dickenscd.local
Description:
Unknown SQL Exception 233 occured. Additional error information from SQL
Server is included below.

A transport-level error has occurred when sending the request to the server.
(provider: Named Pipes Provider, error: 0 - No process is on the other end of
the pipe.)
----------------------------------------
Log Name: Application
Source: Windows SharePoint Services 3
Date: 6/9/2010 5:45:44 PM
Event ID: 6398
Task Category: Timer
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: HQ.Dickenscd.local
Description:
The Execute method of job definition
Microsoft.SharePoint.Search.Administration.SPSearc hJobDefinition (ID
51e6fb53-ed1d-42b8-ad9c-44c9fda18619) threw an exception. More information is
included below.

Retrieving the COM class factory for component with CLSID
{629DA12E-9AD5-4FEC-B886-42C5982C5109} failed due to the following error:
80070422.

Thanks for all help.

-Eric
 
Reply With Quote
 
 
 
 
john3052
Guest
Posts: n/a

 
      06-10-2010
Eric 0

We are having a similar problem with our SP enviornment - I have tried
several posted steps in other forums but none have resolved the issue. I
have opened a ticket with 1-800-Microsoft and waiting to hear back from them
- there is no charge for this support because it was caused by their patch


 
Reply With Quote
 
 
 
 
Junior Member
Join Date: Jun 2010
Posts: 2

 
      06-11-2010
After doing updates on the server which is small business server 2008, the companyweb stopped working after installing kb983444. I get http 404 not found error.

In the log file I get the following errors:

MSSQL$MICROSOFT##SSEE 33002 11/06/2010 3:30:20 AM 312
Windows SharePoint Services 3 5586 11/06/2010 3:30:20 AM 289
Unknown SQL Exception 33002 occured. Additional error information from SQL Server is included below. Access to module dbo.proc_GetRunnableWorkItems is blocked because the signature is not valid.

I also could not find any answers specific to this yet. However.... I was reading another thread on another forum about something similar from an update that did something similar..

Unable to connect to configuration database after installing KB983444


So I ran the SharePoint Products and Configuration Wizard and everything started working again for me
 
Reply With Quote
 
Junior Member
Join Date: Jun 2010
Posts: 2

 
      06-12-2010
I have the same problem after installing KB983444. Its the only windows update what went in on top of our WS3 service pack 2. I ran the wizard, run psconfig but no avail. Please help.
 
Reply With Quote
 
green
Guest
Posts: n/a

 
      06-14-2010
psconfig -cmd upgrade -inplace b2b -wait -force

---
frmsrcurl: http://msgroups.net/microsoft.public...yweb-went-down
 
Reply With Quote
 
Junior Member
Join Date: Jun 2010
Posts: 2

 
      06-14-2010
Quote:
Originally Posted by adam_a View Post
I have the same problem after installing KB983444. Its the only windows update what went in on top of our WS3 service pack 2. I ran the wizard, run psconfig but no avail. Please help.
I finally found the solution for my setup. I got WSS3sp2 with Groupboard 2007. KB983444 update went in last week and from then on I could not connect to central admin and all sites. The config wizard = failed on sequence 2, psconfig...-wait -force = failed on task 2.

Working Solution: Uninstall Groupboard > Run Configuration Wizard > Install Groupboard

Wasted 3 days and heaps of coffee for a very simple solution. Let it be a lesson: backup daily and check all updates before installing.

Thanks to all the techs who shared.
 
Reply With Quote
 
Techne IT Solutions
Guest
Posts: n/a

 
      06-24-2010

Hi

I have the exact same issue ...
Is there already a solution for this problem?

thanks in advance

---
frmsrcurl: http://msgroups.net/microsoft.public...yweb-went-down
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Re: Running vista, and my desktop went black, and desktop icon went aw rodneymage Windows Vista General Discussion 0 04-05-2008 06:33 PM
WEI went down after increasing RAM Diggory Windows Vista General Discussion 2 08-03-2007 05:32 PM
can't access companyweb , Sharepoint Administrator , Sharepoint ce NC Windows Small Business Server 4 06-30-2005 11:40 PM
companyweb went byebye... but IIS is happy. Doug Windows Small Business Server 1 07-28-2004 09:57 PM
Sharepoint / Companyweb / MSDE Sharepoint Instance / KB829358 Kev Windows Small Business Server 7 05-17-2004 06:52 AM