Windows Vista Tips

Windows Vista Tips > Newsgroups > Windows Server > Windows Small Business Server > New user wizard fails

Reply
Thread Tools Display Modes

New user wizard fails

 
 
Scott Wilson
Guest
Posts: n/a

 
      05-03-2012
on our SBS2003 when i try to create a new user, using the wizard i get
the following error:
The wizard could not successfully configure the user account:
- the Excahgne mailbox could nto be created

So if i go int oActive Directory users and computers and try to create
the user, the user is created but the mailbox is not created. Also
the email setting under that user are completly blank.

So i am looking for some troubleshooting tips on why the Exchagne is
not creating the mailbox. I have dismounted the exchange database and
Eseutil /k on both stores without any errors.

Not sure if somthing was deleted but the wizard stopped the middle of
last month. We are going to start an upgrade to 2011SBS but would
like to get this fixed before we introduce any new problems.

Thanks
 
Reply With Quote
 
 
 
 
adam@adamjc.me
Guest
Posts: n/a

 
      08-10-2012
On Thursday, 3 May 2012 16:10:31 UTC+1, Scott Wilson wrote:
> on our SBS2003 when i try to create a new user, using the wizard i get
>
> the following error:
>
> The wizard could not successfully configure the user account:
>
> - the Excahgne mailbox could nto be created
>
>
>
> So if i go int oActive Directory users and computers and try to create
>
> the user, the user is created but the mailbox is not created. Also
>
> the email setting under that user are completly blank.
>
>
>
> So i am looking for some troubleshooting tips on why the Exchagne is
>
> not creating the mailbox. I have dismounted the exchange database and
>
> Eseutil /k on both stores without any errors.
>
>
>
> Not sure if somthing was deleted but the wizard stopped the middle of
>
> last month. We are going to start an upgrade to 2011SBS but would
>
> like to get this fixed before we introduce any new problems.
>
>
>
> Thanks


What errors did you receive at the same time in both the Application / System log in event viewer?

( Start > Run > eventvwr )
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Add User Wizard fails to add user Stu Windows Small Business Server 2 05-12-2007 05:10 AM
New User Wizard Fails Peter Windows Small Business Server 5 03-06-2006 08:11 AM
Add New User Wizard fails Andy Par Windows Small Business Server 2 05-09-2005 02:43 PM
New User Wizard Fails Kelly Taylor-Miner Windows Small Business Server 11 11-10-2004 11:30 PM