Windows Vista Tips

Windows Vista Tips > Newsgroups > Windows Vista General Discussion > Odd problem with opening picture files after installing new graphics card

Reply
Thread Tools Display Modes

Odd problem with opening picture files after installing new graphics card

 
 
Kleptic
Guest
Posts: n/a

 
      12-22-2012
Greets,

Recently I installed a new vidcard and ran into some IRQ problems at
first. After getting that all sorted out I found that when I double
click a picture file (jpg,bmp,gif) in windows explorer or try to
launch one of those files from my usenet browser, the associated
application opens but then I get a message that windows either can't
find or can't open the said file. But if the associated program is
already open before I try to launch/open the file there is no problem.
Any ideas on what I screwed up?

KDK
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no sound after i got a new graphics card. Anti*Star Windows Vista Hardware 5 01-07-2008 02:40 AM
Minimum graphics card to get graphics WEIs of 3.0? 5.9? Alan Cobb Windows Vista Performance 6 03-06-2007 12:58 PM
Installing new graphics card J6 Windows Vista Hardware 0 10-10-2006 06:56 AM
Which TV Card / Graphics Card davidpmiller Windows Media Center 7 01-08-2005 06:03 PM
how to add a physical graphics card to replace virtual graphics card alex Virtual PC 2 06-04-2004 06:56 PM