Windows Vista Tips

Windows Vista Tips > Newsgroups > Windows Media Player > Re: No Mono Sound in Windows Media Player 11

Reply
Thread Tools Display Modes

Re: No Mono Sound in Windows Media Player 11

 
 
Denver Dave
Guest
Posts: n/a

 
      02-22-2007
Looks like here is another person on this forum in a different thread with
the same issue
http://www.microsoft.com/communities...=en-us&m=1&p=1
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Denver Dave
Guest
Posts: n/a

 
      02-23-2007
Just reporting back that for me, adjusting the external Windows Media Player
11 settings in tools / options / devices / sound - change to Realtec from
default and solved the mono sound issue for external player.

However, I have the same can't hear mono sound issue with website embedded
windows media players which I and other people have not seemed to have solved.

Any suggestions?
 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mono MP3 files will not play in Media Player 11 arachnaut Windows Media Player 4 10-21-2007 05:18 PM
Re: Media Player 11... no sound for audio codec 9 mono, but fine for stereo?? zachd [MSFT] Windows Media Player 0 04-21-2007 01:05 AM
Mono sound not on center speaker? Naryoril Windows Vista Hardware 2 04-16-2007 08:54 AM
RE: No Mono Sound in Windows Media Player 11 Denver Dave Windows Media Player 0 03-01-2007 11:03 PM
Window media player mono gk Windows Media Player 3 02-02-2007 11:57 AM