AQ Test "RunFirstRun" for MultimediaControllers

Discussion in 'Windows Vista Drivers' started by Monika, Jun 10, 2010.

  1. Monika

    Monika Guest

    Dear all,

    I started the WHQL test for a Tv card driver and since yesterday the test
    "RunFirstRun" for the additional qualification tests for MediaCenter in WLK
    1.5. did not run. It is always broken. Someteimes it could not set the
    Anntena choice for 20s and if this functioned it stopped because the update
    of PlayReady did not function.

    I have no idea any more where to look.

    I used a clean W7 system as client, and my DTM Controller machine is Windows
    Server2003RC2 with all updates ( So yesterday there was update day...perhaps
    something was going wrong?).

    I don't know if it is allowed for driver submission to break the tests and
    to configure MCE manually and restart the tests (the driver reliability tests
    do not run with a configured MCE).

    regards
    Monika
     
    Monika, Jun 10, 2010
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. River

    TEST TEST TEST TEST TEST

    River, Jan 9, 2008, in forum: Windows Vista Help
    Replies:
    3
    Views:
    767
    ArseClown
    Jan 10, 2008
  2. laudraup
    Replies:
    4
    Views:
    967
    laudraup
    Jul 9, 2004
  3. Adam Raff

    test test test

    Adam Raff, Jul 29, 2009, in forum: Windows Server
    Replies:
    1
    Views:
    326
    Anthony [MVP]
    Jul 29, 2009
  4. MartinH
    Replies:
    2
    Views:
    1,442
    MartinH
    Jun 14, 2006
  5. MartinH
    Replies:
    6
    Views:
    1,765
    Kevin D. Goodknecht Sr. [MVP]
    Jun 20, 2006
Loading...

Share This Page