Email

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by Milgwn, Jun 16, 2010.

  1. Milgwn

    Milgwn Guest

    I can receiving emails on my primary email address but not on my secondary
    addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
    secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As a
    test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
    checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
    Messages'. Can anyone help please.
     
    Milgwn, Jun 16, 2010
    #1
    1. Advertising

  2. Make sure that the box at the bottom is checked to include the account under Tools | Accounts | Mail | Properties. You can also try removing the account, closing and reopening Winmail and then adding it back again to see if that has any affect.

    steve

    "Milgwn" <> wrote in message news:...
    >I can receiving emails on my primary email address but not on my secondary
    > addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
    > secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As a
    > test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
    > checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
    > Messages'. Can anyone help please.
     
    Steve Cochran, Jun 17, 2010
    #2
    1. Advertising

  3. Milgwn

    Milgwn Guest

    Thanks for the reply

    Box was checked to include on all secondary addresses.

    Have removed all secondary accounts and reinstated them after closing
    Winmail and rebooting PC and ensured that box checked to include account. Had
    no effect.

    Thanks you.

    M


    "Steve Cochran" wrote:

    > Make sure that the box at the bottom is checked to include the account
    > under Tools | Accounts | Mail | Properties. You can also try removing the
    > account, closing and reopening Winmail and then adding it back again to
    > see if that has any affect.
    >
    > steve
    >
    > "Milgwn" <> wrote in message
    > news:...
    > >I can receiving emails on my primary email address but not on my

    > secondary
    > > addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
    > > secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As

    > a
    > > test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
    > > checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
    > > Messages'. Can anyone help please.

    >
     
    Milgwn, Jun 17, 2010
    #3
  4. Can you log on via Webmail and check each account that way to ensure the messages are actually going to the second account? It could be something on the server.

    steve

    "Milgwn" <> wrote in message news:...
    > Thanks for the reply
    >
    > Box was checked to include on all secondary addresses.
    >
    > Have removed all secondary accounts and reinstated them after closing
    > Winmail and rebooting PC and ensured that box checked to include account. Had
    > no effect.
    >
    > Thanks you.
    >
    > M
    >
    >
    > "Steve Cochran" wrote:
    >
    >> Make sure that the box at the bottom is checked to include the account
    >> under Tools | Accounts | Mail | Properties. You can also try removing the
    >> account, closing and reopening Winmail and then adding it back again to
    >> see if that has any affect.
    >>
    >> steve
    >>
    >> "Milgwn" <> wrote in message
    >> news:...
    >> >I can receiving emails on my primary email address but not on my

    >> secondary
    >> > addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
    >> > secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As

    >> a
    >> > test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
    >> > checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
    >> > Messages'. Can anyone help please.

    >>
     
    Steve Cochran, Jun 18, 2010
    #4
  5. Milgwn

    Milgwn Guest

    Problem sorted. Probably something I did, but honestly don't remember doing
    it, had the wrong username on the incoming server. Thanks for your help.

    All the best

    M

    "Steve Cochran" wrote:

    > Can you log on via Webmail and check each account that way to ensure the messages are actually going to the second account? It could be something on the server.
    >
    > steve
    >
    > "Milgwn" <> wrote in message news:...
    > > Thanks for the reply
    > >
    > > Box was checked to include on all secondary addresses.
    > >
    > > Have removed all secondary accounts and reinstated them after closing
    > > Winmail and rebooting PC and ensured that box checked to include account. Had
    > > no effect.
    > >
    > > Thanks you.
    > >
    > > M
    > >
    > >
    > > "Steve Cochran" wrote:
    > >
    > >> Make sure that the box at the bottom is checked to include the account
    > >> under Tools | Accounts | Mail | Properties. You can also try removing the
    > >> account, closing and reopening Winmail and then adding it back again to
    > >> see if that has any affect.
    > >>
    > >> steve
    > >>
    > >> "Milgwn" <> wrote in message
    > >> news:...
    > >> >I can receiving emails on my primary email address but not on my
    > >> secondary
    > >> > addresses ( all are @tiscali.co.uk). I know I should have received mail
    > >> > secondary addresses and everything was fine until about a month ago. As
    > >> a
    > >> > test I can send mail from secondary addresses to primary address. I have
    > >> > checked account properties which seem ok. No error messages only 'No New
    > >> > Messages'. Can anyone help please.
    > >>

    > .
    >
     
    Milgwn, Jun 23, 2010
    #5
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. annalou

    email attachments windows email

    annalou, Mar 17, 2007, in forum: Windows Vista Mail
    Replies:
    1
    Views:
    290
    Gary VanderMolen
    Mar 17, 2007
  2. David

    Windows Email ghost email stuck

    David, Mar 31, 2007, in forum: Windows Vista Mail
    Replies:
    5
    Views:
    276
    Steve Cochran
    Apr 1, 2007
  3. Kirsty
    Replies:
    3
    Views:
    506
  4. RickD
    Replies:
    3
    Views:
    705
    SuperGumby [SBS MVP]
    Mar 7, 2008
  5. rluchansky
    Replies:
    1
    Views:
    322
    VistaRookie
    Mar 13, 2010
Loading...

Share This Page