Errors Checking Mail

Discussion in 'Windows Live Mail' started by leonard hofstadter, Jan 3, 2013.

  1. I have 8 accounts set up and keep getting an error on only one of them when
    automatic checking of ALL accounts for new messages. But, when I check this
    account itself for mail under send/receive it works fine, so it's configured
    correctly. Is this some kind of bug? There are no details in the error
    message. Thanks!
     
    leonard hofstadter, Jan 3, 2013
    #1
    1. Advertising

  2. leonard hofstadter

    R. C. White Guest

    Hi, Leonard.

    That's a well-known bug in the last several builds of WLM. The fix is easy:
    Just be sure that NONE of your newsgroup account properties is set to
    "Include this account when checking for new messages". Yes, I know it's
    counter-intuitive, but that's what it takes to fix the problem.

    RC
    -- --
    R. C. White, CPA
    San Marcos, TX

    Microsoft Windows MVP (2002-2010)
    Windows Live Mail 2012 (Build 16.4.3505.0912)) in Win8 Pro


    "leonard hofstadter" wrote in message news:kc2rha$i98$...

    I have 8 accounts set up and keep getting an error on only one of them when
    automatic checking of ALL accounts for new messages. But, when I check this
    account itself for mail under send/receive it works fine, so it's configured
    correctly. Is this some kind of bug? There are no details in the error
    message. Thanks!
     
    R. C. White, Jan 3, 2013
    #2
    1. Advertising

  3. leonard hofstadter

    ..winston Guest

    +1
    Glad to see your back !


    --
    ....winston
    msft mvp


    "R. C. White" wrote in message news:...

    Hi, Leonard.

    That's a well-known bug in the last several builds of WLM. The fix is easy:
    Just be sure that NONE of your newsgroup account properties is set to
    "Include this account when checking for new messages". Yes, I know it's
    counter-intuitive, but that's what it takes to fix the problem.

    RC
    -- --
    R. C. White, CPA
    San Marcos, TX

    Microsoft Windows MVP (2002-2010)
    Windows Live Mail 2012 (Build 16.4.3505.0912)) in Win8 Pro


    "leonard hofstadter" wrote in message news:kc2rha$i98$...

    I have 8 accounts set up and keep getting an error on only one of them when
    automatic checking of ALL accounts for new messages. But, when I check this
    account itself for mail under send/receive it works fine, so it's configured
    correctly. Is this some kind of bug? There are no details in the error
    message. Thanks!
     
    ..winston, Jan 4, 2013
    #3
  4. leonard hofstadter

    R. C. White Guest

    Hi, Winston.

    Glad to see my back?! ;^}

    Well, I've never been completely away. As you've seen in my posts in
    another forum, I've had a month of trauma that started with a bad BIOS
    flash, but I've claimed success and been back on the air briefly several
    times in that month, only to be disappointed again. But I THINK that the
    problem is fixed for good now and all I have to do is play catch-up for a
    few days.

    You've been busy with help in several newsgroups and mailing lists. Dunno
    how you find the time, but we are all grateful for that!

    RC
    -- --
    R. C. White, CPA
    San Marcos, TX

    Microsoft Windows MVP (2002-2010)
    Windows Live Mail 2012 (Build 16.4.3505.0912)) in Win8 Pro


    "..winston" wrote in message news:kc5nt8$m9a$...

    +1
    Glad to see your back !

    --
    ....winston
    msft mvp


    "R. C. White" wrote in message
    news:...

    Hi, Leonard.

    That's a well-known bug in the last several builds of WLM. The fix is easy:
    Just be sure that NONE of your newsgroup account properties is set to
    "Include this account when checking for new messages". Yes, I know it's
    counter-intuitive, but that's what it takes to fix the problem.

    RC


    "leonard hofstadter" wrote in message news:kc2rha$i98$...

    I have 8 accounts set up and keep getting an error on only one of them when
    automatic checking of ALL accounts for new messages. But, when I check this
    account itself for mail under send/receive it works fine, so it's configured
    correctly. Is this some kind of bug? There are no details in the error
    message. Thanks!
     
    R. C. White, Jan 4, 2013
    #4
  5. leonard hofstadter

    Bertie Doe Guest

    "R. C. White" wrote in message
    news:...

    Hi, Leonard.

    That's a well-known bug in the last several builds of WLM. The fix is easy:
    Just be sure that NONE of your newsgroup account properties is set to
    "Include this account when checking for new messages". Yes, I know it's
    counter-intuitive, but that's what it takes to fix the problem.

    RC

    Thanks RC, like Leonard I was getting false error message. One of my 4
    accounts was checked against "Include this account, .. etc"
    It's now unchecked and seems to be ok now.

    BD
     
    Bertie Doe, Jan 11, 2013
    #5
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. E-Star

    Errors, errors and more errors - I have Issues!

    E-Star, Mar 15, 2008, in forum: Windows Vista Performance
    Replies:
    1
    Views:
    566
    johnz
    Jul 19, 2008
  2. Nitro

    How do I find results of checking for disc errors?

    Nitro, Jul 17, 2008, in forum: Windows Vista General Discussion
    Replies:
    2
    Views:
    214
    Nonny
    Jul 18, 2008
  3. chellenc68

    DNS errors...404 errors.... ERRORS!!!

    chellenc68, Oct 26, 2008, in forum: Internet Explorer
    Replies:
    7
    Views:
    366
    PA Bear [MS MVP]
    Oct 28, 2008
  4. Chris

    Errors errors and yet more errors

    Chris, Oct 11, 2004, in forum: Windows MSN Messenger
    Replies:
    1
    Views:
    207
    Christopher Malton
    Oct 11, 2004
  5. Dana Cline - MVP
    Replies:
    1
    Views:
    381
    Bill Cohagan
    Jun 12, 2005
Loading...

Share This Page