Odd problem with opening picture files after installing new graphics card

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Kleptic, Dec 22, 2012.

  1. Kleptic

    Kleptic Guest

    Greets,

    Recently I installed a new vidcard and ran into some IRQ problems at
    first. After getting that all sorted out I found that when I double
    click a picture file (jpg,bmp,gif) in windows explorer or try to
    launch one of those files from my usenet browser, the associated
    application opens but then I get a message that windows either can't
    find or can't open the said file. But if the associated program is
    already open before I try to launch/open the file there is no problem.
    Any ideas on what I screwed up?

    KDK
    Kleptic, Dec 22, 2012
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. J6

    Installing new graphics card

    J6, Oct 10, 2006, in forum: Windows Vista Hardware
    Replies:
    0
    Views:
    218
  2. Anti*Star

    no sound after i got a new graphics card.

    Anti*Star, Jan 6, 2008, in forum: Windows Vista Hardware
    Replies:
    5
    Views:
    254
    Malke
    Jan 7, 2008
  3. Alan Cobb

    Minimum graphics card to get graphics WEIs of 3.0? 5.9?

    Alan Cobb, Mar 3, 2007, in forum: Windows Vista Performance
    Replies:
    6
    Views:
    397
    I.P. Nichols
    Mar 6, 2007
  4. davidpmiller

    Which TV Card / Graphics Card

    davidpmiller, Jan 5, 2005, in forum: Windows Media Center
    Replies:
    7
    Views:
    182
    Adam Hearn
    Jan 8, 2005
  5. alex
    Replies:
    2
    Views:
    474
    Steve Jain
    Jun 4, 2004
Loading...

Share This Page