Trouble with arrows sending email, windows mail

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by Backspin, Jul 28, 2011.

  1. Backspin

    Backspin

    Joined:
    Jul 25, 2011
    Messages:
    1
    The two arrows are purple, send a reply or send to all. When I click, send a reply, at times it sends the email I just got from the person, I don't get the normal screen to type in a reply. At times , the reply, reply to all and forward are grey. How do I get them to be blue like they used to be and work properly ? Thanks
    Backspin, Jul 28, 2011
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. jihchiang

    blue arrows, purple arrows ?

    jihchiang, Mar 10, 2008, in forum: Windows Vista Administration
    Replies:
    4
    Views:
    371
    jihchiang
    Mar 10, 2008
  2. One blue eye

    Having trouble sending mail through Windows Mail

    One blue eye, Nov 25, 2007, in forum: Windows Vista Mail
    Replies:
    7
    Views:
    259
    Guest
    Dec 17, 2007
  3. John & Alice Dowdell

    Trouble sending mail with Vista /Windows Mail

    John & Alice Dowdell, Feb 9, 2008, in forum: Windows Vista Mail
    Replies:
    4
    Views:
    227
    jbenn35
    Jun 10, 2009
  4. faye

    trouble trouble trouble

    faye, Aug 7, 2003, in forum: Windows Update
    Replies:
    0
    Views:
    195
  5. JDE
    Replies:
    10
    Views:
    1,046
    Gary VanderMolen
    Aug 28, 2010
Loading...

Share This Page