WLM 2011 15.x.x.x slow initial load up after exiting

Discussion in 'Windows Live Mail' started by graham, Sep 7, 2010.

  1. graham

    graham Guest

    G'day

    WLM seems to be getting sluggish on initial load up.

    I am keeping inbox entries to about a dozen as a
    full inbox used to make OE sluggish.

    Currently archiving mail to various folders off the
    inbox folder [ only 1 email a/c]

    If I rebuilt the archive tree below
    storage? and removed the current archive would this help?

    I may yet get Outlook 2010 with office 2010
    Im not that enraptured about WLM - it works ...

    graham
     
    graham, Sep 7, 2010
    #1
    1. Advertising

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Gdad

    Vista 64 Install Fails just after initial file load

    Gdad, Sep 17, 2006, in forum: Windows Vista Installation
    Replies:
    4
    Views:
    261
    Curt369
    Oct 29, 2006
  2. WebBuilder451

    initial ie load is slow on Vista

    WebBuilder451, Feb 23, 2007, in forum: Internet Explorer
    Replies:
    5
    Views:
    234
    Frank Saunders, MS-MVP OE/WM
    Feb 25, 2007
  3. JM
    Replies:
    1
    Views:
    468
    ...winston
    Feb 15, 2009
  4. Big_Al
    Replies:
    15
    Views:
    601
    Duane Hebert
    Jun 22, 2010
  5. ...winston
    Replies:
    0
    Views:
    922
    ...winston
    Jul 24, 2011
Loading...

Share This Page