Windows Vista Tips

Windows Vista Tips > Newsgroups > Windows Vista Mail > Windows Vista mail cannot send mail via Comcast Server

Reply
Thread Tools Display Modes

Windows Vista mail cannot send mail via Comcast Server

 
 
R Edwards
Guest
Posts: n/a

 
      06-13-2010

Starting this morning I am unable to send mail from Windows Vista email via
Comcast. I have tried changing the port from 25 to 587 and my server setting
is set to "requires authentication" as suggested in previous posts. That
last time this happened, Comcast changed the port on me. Is this the same
issue and 587 is no longer valid?
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Bruce Hagen
Guest
Posts: n/a

 
      06-13-2010
Change the SMTP port to 587 and make sure: My Server Requires
Authentication is checked.

How do I set up/configure Outlook Express, Windows Mail & Windows Live
Mail for Comcast email?
http://www.comcast.com/customers/faq...s.ashx?Id=2288

Nothing above has changed. Are you getting an error message? It could be
as simple as a temporary server issue.
--
Bruce Hagen
MS-MVP [Mail]
Imperial Beach, CA


"R Edwards" <R > wrote in message
news:698803B0-D78C-4685-B6D2-...
>
> Starting this morning I am unable to send mail from Windows Vista email
> via
> Comcast. I have tried changing the port from 25 to 587 and my server
> setting
> is set to "requires authentication" as suggested in previous posts.
> That
> last time this happened, Comcast changed the port on me. Is this the
> same
> issue and 587 is no longer valid?


 
Reply With Quote
 
 
 
 
R Edwards
Guest
Posts: n/a

 
      06-13-2010
Looks like a temporary error. My stacked up emails just went through....


"R Edwards" wrote:

> Starting this morning I am unable to send mail from Windows Vista email via
> Comcast. I have tried changing the port from 25 to 587 and my server setting
> is set to "requires authentication" as suggested in previous posts. That
> last time this happened, Comcast changed the port on me. Is this the same
> issue and 587 is no longer valid?

 
Reply With Quote
 
pendnat
Guest
Posts: n/a

 
      07-03-2010

"R Edwards" <R > wrote in message
news:698803B0-D78C-4685-B6D2-...
> Starting this morning I am unable to send mail from Windows Vista email
> via
> Comcast. I have tried changing the port from 25 to 587 and my server
> setting
> is set to "requires authentication" as suggested in previous posts. That
> last time this happened, Comcast changed the port on me. Is this the same
> issue and 587 is no longer valid?


 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Comcast IPS - I cannot send mail - 0x800CCC0E dlburrell43 Windows Vista Mail 2 06-11-2010 07:59 PM
Comcast ISP - I Cannot send mail - Error 0x800CCC0E dlburrell43 Windows Vista Mail 0 06-11-2010 07:41 PM
cannot send comcast mail in windows live Hajji Windows Live Mail 5 11-09-2008 03:56 AM
Windows Mail replaced comcast.net email; how to return to comcast. ananka Windows Live Mail 4 08-14-2008 07:58 AM
I can receive mail but cannot send. Vista and Comcast.net Johnny Windows Vista Mail 8 07-06-2008 08:42 PM