2003 SBS Monitor & Reporting - Email not showing sent activity whenthere is activity.

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by Joe Cooper, Aug 2, 2004.

  1. Joe Cooper

    Joe Cooper Guest

    Hello,

    I was wondering what might have changed, I reconfigured my sbs 2003
    server to use smart host.

    The problem I am having is that now in the Monitor and Reporting under
    Usage report - the Email Activity is missing.

    Thanks,

    Joe.
     
    Joe Cooper, Aug 2, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Hello Joe,

    What exactly do you see in place of the e-mail sent and received fields on
    the usage report?

    Also, have you attempted to re-run the setup monitoring reports and alerts?

    Regards,

    Best Regards,

    Keith Rutledge, MCSE NT4/2000
    Microsoft Online Support Engineer
    Get Secure! - www.microsoft.com/security

    =====================================================
    When responding to posts, please "Reply to Group" via
    your newsreader so that others may learn and benefit
    from your issue.
    =====================================================
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
     
    Keith P. Rutledge [MSFT], Aug 2, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Joe Cooper

    Joe Cooper Guest

    Joe - There is no data available for this statistic.
    Joe - No - Not Yet - should I try.
     
    Joe Cooper, Aug 4, 2004
    #3
  4. Joe Cooper

    Joe Cooper Guest

    - Rerun the setup monitoring worked - but I lost the earlier stats - is
    this because of the monitoring database or the reporting?
     
    Joe Cooper, Aug 5, 2004
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.