A problem with ATi Mobility Radeon x700 in XP and Vista

Discussion in 'Windows Vista Drivers' started by Ryj3k, Mar 15, 2007.

  1. Ryj3k

    Ryj3k Guest

    I've a problem with my grapchics card. I'm using Msi m635 notebook
    with Turion ML 32 Processor.

    Everything works fine until I install the ati catalyst software, then
    a few strange things begin to happen.
    1) when I close the lid of my laptop, the screen turns off and it
    doesn't turn on again when I open the lid. I have to hold Power Button
    for 5 seconds to turn off the computer, it doesn't respond to any
    other ativities.
    2) when I start the system on a battery (on both systems: XP or Vista
    32 and 64 bit) the screen freezes. It only shows the logon screen.
    When I enter the password to log in, I hear that I logged in but the
    screen still shows only the logon screen.
    3) the same situations happens when I unplug my computer from AC power
    source. Windows halts and shows only the last frame that was
    displayed.

    I tried few versions of catalyst, but have still the same effect.

    Now I'm using the newest version: 7-2_vista64_dd_ccc_enu_42852 and
    equivalent version for windows xp.

    I don't know what else can I do.
     
    Ryj3k, Mar 15, 2007
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.