Able to receive mail but can't send

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by Odell, Feb 4, 2005.

  1. Odell

    Odell Guest

    I'm running SBS and using Exchange for email configured
    as a POP connector. The problem is I can receive all
    emails but when I try to send an email. Later in the day
    I'll receive an email from the "System Administrator"
    that my email has been delayed, and then a day later I'll
    get an "Undeliverable" email saying my email did not
    reach the intended recipients. I can send email to other
    users within our LAN/domain but I'm guessing there's
    something not configured correctly when the email has to
    go out. Did I do something wrong? How come I receive
    email but not send out?
     
    Odell, Feb 4, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. POP3 Connector is for incoming mail. You need to setup your SMTP connector
    for sending out email. By default, SMTP is ocnfigured to use your server to
    send mail out directly. Unfortunately, some ISP's may not allow that, so
    often what needs to be done is to switch your SMTP connector to use "smart
    host" and essentially use your ISP's mail server to send out all outgoing
    emails.
     
    Kevin Weilbacher, Feb 4, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Odell

    Odell Guest

    I configured my SMTP connector to use "smart host" and
    used my ISP's mail server, "smtp.comcast.net" and my
    messages are still not going out.

     
    Odell, Feb 6, 2005
    #3
  4. Odell

    farastray Guest

    Im having the same problem!! Did you figure it out??

     
    farastray, Feb 8, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.