activated won't validate say's I'm not activated.

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Bob Belden, Jul 9, 2007.

  1. Bob Belden

    Bob Belden Guest

    My OEM upgrade legal copy of Vista Home Premium shows that it has been
    activated, but, when I try to validate I get the window that says I must
    activate first. I get this code at the bottom of the page. 0xC004C4A6.

    This is my third time through this. The first validation went smoothly. Then
    I change hard drive and added memory. I spent 2 weeks working with microsoft
    support to get my machine to validate. I thought my troubles were over.


    About a month has passed and it get the one day left to activate message. I
    could not activate on line so I call the phone support and activated. My
    System properties says I'm activated. I pass the diagnostic tests but can't
    validate.
     
    Bob Belden, Jul 9, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Bob Belden

    Andy Guest

    Yeah, OEM, if you activate your copy of Vista, then you upgrade or change
    the hardware, usually your "legal copy" of Vista won't validate.

    Call the 888 number you get when you try to activate, it'll ask you for that
    long number, it'll fail and they will transfer you to an operator who will
    ask if the key is being used on another system, you say, "No", and they'll
    activate it for you.

    Of course Legally they can say "No", because once you use the OEM key, it's
    supposed to be locked to that hardware, but they rarely enforce it, just
    gotta say you did an upgrade or something like that.

    Good luck.
    -A.
     
    Andy, Jul 9, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.