Add Ons all Enabled or all Disabled?

Discussion in 'Internet Explorer' started by Al Franz, Oct 5, 2008.

  1. Al Franz

    Al Franz Guest

    I have two computers and on one of them I go to Tools and Addons and is
    shows them all as DISABLED. Another computer it shows them all as ENABLED
    when I go to "Add-ons currently loaded in Internet Explorer". I really
    never to any managing of the add-ons what could be causing such a difference
    in the way IE 7 is behaving on WinXP.
     
    Al Franz, Oct 5, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. On the machine where they're all shown as DISABLED:

    1. If you right-click on the IE icon on your desktop, is there a "Start
    without Add-ons" option?

    2. Start | (All) Programs | Accessories | System Tools: Is "Internet
    Explorer (No add-ons)" listed here?

    3. Is the machine running WinXP SP2 or WinXP SP3? If the latter, which was
    installed first, IE7 or WinXP SP3?
     
    PA Bear [MS MVP], Oct 5, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Al Franz

    Al Franz Guest

    Both machine have SP3 installed. IE 7 has been installed for a long time
    prior to installing SP3. I do see the "Internet Explorer (No add-ons)"
    icon. Is there a switch in the properties causing one system to run IE with
    Add Ons and the other without ?

    Thanks.
     
    Al Franz, Oct 6, 2008
    #3
  4. On the machine with all add-ons disabled, hold down the Windows key and
    press R. Type
    iexplore
    and press enter. I think that should fix it.

    -
    Frank Saunders MS-MVP IE,OE/WM
    Do not reply with email
     
    Frank Saunders MS-MVP IE,OE/WM, Oct 6, 2008
    #4
  5. And question #1?

    Also see Frank's reply.

     
    PA Bear [MS MVP], Oct 6, 2008
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.