Alt+tab Problems! Please assist

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by TheCyclist, Sep 13, 2008.

  1. TheCyclist

    TheCyclist Guest

    Here is my problems:

    I attempt to Alt+tab the old fashion way and it disappears once and
    goes away and if i press tab again it comes back up but disappears
    again. So, I can't switch any of my problems. I'm running Vista Home
    64bit and I'm just so stumped by all of this. I use alt tab constantly
    and it's a must.

    Here is what i've tried:

    I've done a system restore back before this problem ever started and no
    avail. Then I have loaded up the Windows Classic Theme and alt tab works
    fine =( so that makes it nothing with my keyboard. I have checked with
    the registry and CoolSwitch has a 1 and then the row and column are 7
    and 3.


    PLEASE help me...I will try anything
     
    TheCyclist, Sep 13, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. TheCyclist

    TheCyclist Guest

    Does anyone have any clue? or any alternatives?
     
    TheCyclist, Sep 22, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Paul Montgomery, Sep 22, 2008
    #3
  4. TheCyclist

    Cyberwolf Guest

    Alternative is to use the newer fancy feature of Windows Key + Ta

    There is also a third party application called "Switcher" available
    I've never used it but it can be downloaded here
    http://insentient.net
     
    Cyberwolf, Sep 22, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.