Antivirus fo Pre-RC1: BSOD installing AVG, avast not working, PC-Cillin OK

Discussion in 'Windows Vista Security' started by Peter Meinl, Sep 3, 2006.

  1. Peter Meinl

    Peter Meinl Guest

    I got a blue screen when installing AVG antivirus trial.
    Cannot use avast because of a known problem with is said to be fixed in RC1.

    PC-cillin seems to work.
    Only hat to reenable the Vista firewall which PC-cillin setup did disable
    even though I selected minimum install (without their firewall).
     
    Peter Meinl, Sep 3, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Peter Meinl

    Roy Coorne Guest

    ....

    AVG Free Edition is working.
     
    Roy Coorne, Sep 3, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Peter Meinl

    Hilmar Guest

    working here also. I have problems with Trend Micro updating virus
    definitions - it starts downloading, but the quits giving an error that my
    internet connection failed. I saw on Neowin.net that others have similar
    problems.
     
    Hilmar, Sep 3, 2006
    #3
  4. Peter Meinl

    PhilMaznyk Guest

    I've tried the following antivirus software with Vista build 5536 all with no
    success. I have yet to find a single antivirus solution that works with this
    build.

    AVG Professional (BSOD) before installation completes. Notifed Grisoft and
    sent them installation files to review.
    AVG Free installs but does not auto load at startup nor does it
    automatically get updates
    EZ Trust will not install period
    PC Cillin will install but has difficulty downloading updates. Turns off
    Windows Firewall when minimal install without firewall is chosen and does
    not allow right click scanning of files.

    Phil.
     
    PhilMaznyk, Sep 4, 2006
    #4
  5. Peter Meinl

    imadreamer2 Guest

    I did get eTrust EZ antivirus to install but on boot I think it is windows
    defender that does not permit it to load. When I click to permit it, windows
    explorer stops repsonding briefly, my desktop temporaily goes away and then
    finally comes back and it appears to be working.

    When I notified computer associates they advised me to uninstal windows
    defender and try it. They wanted me to connect in a on line chat with one of
    their techs, but at the time I was in XP and figured if I was going to
    download a client to talk to them that I needed to be in vista at the time.

    I don't even see how to uninstall windows defender and am not sure I would
    want to. Although spywareguard and spyware blaster both are working
    beautifuly.
     
    imadreamer2, Sep 11, 2006
    #5
  6. Gopher_By_Fender, Sep 12, 2006
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.