Asus K8V Deluxe - 3COM 3C940 Drivers

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by Andre Da Costa [Extended64], Jun 1, 2006.

  1. Yep, you need native 64-bit drivers actually, right now, it looks like it is
    not supported. You should contact 3COM about support for Vista x64. I would
    file a driver request in the mean time using the following links:
    For Feedback:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=55160

    Feedback reporting tool:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=43655


    Tips for how to file a problem report

    Here are some things to consider when filing a problem report:

    Please file your report as soon as possible after you find a problem. The
    sooner we hear from you, the sooner we can investigate and try to fix the
    problem.

    Please provide a brief, descriptive title. The title is the first thing we
    see when we get the report, so a succinct, clear title will help us
    effectively identify and prioritize the problem.

    Please provide enough detail in the description for us to understand the
    problem. The more detail you can provide, the better.

    Please provide the steps we can follow to reproduce the problem. Any
    incorrect or missing steps can prevent us from being able to reproduce and
    address the problem.
    If you have any supplemental files, screen shots, etc., that will help us
    investigate the problem, please attach those to your report. Seeing a
    picture can sometimes help us identify the problem more quickly.
     
    Andre Da Costa [Extended64], Jun 1, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Andre Da Costa [Extended64]

    Nick Guest

    Hi there,

    I was just wondering if anyone has managed to get the NIC of an Asus K8V
    Deluxe motherboard (3COM 3C940) working in Vista? I can't find any relevant
    drivers on Asus's web site, I presume I need special Vista drivers and that
    standard XP drivers wont work? I'm using Vista x64 too. Thanks loads in
    advance.

    Nick.
     
    Nick, Jun 2, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Andre Da Costa [Extended64], Jun 2, 2006
    #3
  4. Andre Da Costa [Extended64]

    Nick Guest

    Hi Andre,

    Cheers for the link, I shall try to remember to use it if I come across
    anything strange. BTW, can I use any Windows 64bit drivers? or do they have
    to be specifically for Vista? My sound card has some Windows 64bit drivers
    available, but it doesn't mention anything about Vista... Cheers for your
    help.

    Nick.
     
    Nick, Jun 3, 2006
    #4
  5. Andre Da Costa [Extended64]

    Nick Guest

    Hi Andre,

    BTW, I just noticed further down that you offered someone the drivers
    I'm after, or do you only have the 32 bit ones at hand?

    Nick.
     
    Nick, Jun 3, 2006
    #5
  6. Andre Da Costa [Extended64]

    Nick Guest

    Hi Andre,

    Cool cheers, I shall try! *fingers crossed*

    Nick.
     
    Nick, Jun 5, 2006
    #6
  7. Andre Da Costa [Extended64]

    Vasu Guest

    Any Luck? I tried Windows XP 64 bit drivers it did not work.
     
    Vasu, Jun 8, 2006
    #7
  8. Andre Da Costa [Extended64]

    oldbucsfan Guest

    I tried the Windows XP Prof 64-bit drivers and they do not work and cause the
    system to fail.

    Seems like it won't work until someone makes one.
     
    oldbucsfan, Jun 11, 2006
    #8
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.