ATI X700 PCI Express Drivers wont load

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by =2L8M8=Basher, Jun 10, 2006.

  1. I have an ATI X800 AGP card that windows beta 2 laughs at and refuses to load
    any drivers for it accept generic stuff with a refresh rate of -10 at least
    :p So I removed it and put in my PCI Express x700. the refresh rate is
    much imprived but the genuin ati drivers dont seem to take hold. They
    install ok and the control panel runs but vista dont use them.

    Also the openGL dont install with them (maybe I am wrong but normaly it
    installs with drivers...)

    Any advise welcome please.

    Basher
     
    =2L8M8=Basher, Jun 10, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. =2L8M8=Basher

    David Guest

    I have an ATI X800 AGP card that windows beta 2 laughs at and refuses to
    load
    any drivers for it accept generic stuff with a refresh rate of -10 at least
    :p So I removed it and put in my PCI Express x700. the refresh rate is
    much imprived but the genuin ati drivers dont seem to take hold. They
    install ok and the control panel runs but vista dont use them.

    Also the openGL dont install with them (maybe I am wrong but normaly it
    installs with drivers...)

    Any advise welcome please.

    Basher
     
    David, Jun 11, 2006
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.