Audio Drivers in my new Vista Intallation

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by Lohan Roberto, Jan 30, 2007.

  1. I did a fresh install in my HP zv6000 CTO Notebook (Athlon64 4000+ with 2 GB
    RAM) to Windows Vista Ultimate 64-bit.

    The installation wet pretty well, except i don't have audio. I tried looking
    online and the Windows XP x64 drivers don't work. Can anyone help???

    My 'audio' device info:
    ATI Integrated Digital Audio
    "Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be
    corrupted or missing. (Code 39)"
     
    Lohan Roberto, Jan 30, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Lohan Roberto

    nycben345 Guest

    I'm having the same issue on an HP dv2000t (Intel 64 7200 with 2 GB RAM) and
    running Vista Ultimate 32-bit.
     
    nycben345, Feb 2, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. I re-installed Vista but in 32-bit version and all the drivers are there!
    Have not had any issues with the O/S.

    I guess for now only 32-bit is worth using for now.


    PS, i spend a long time on the phone about 64-bit drivers for vista, they
    inform me that they are testing 64-bit drivers but it won't be out till march.
     
    Lohan Roberto, Feb 3, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.