autochk program not found. skipping autocheck

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by steve, May 19, 2005.

  1. steve

    steve Guest

    Whenever I boot my server, it starts to load and then I get the error message:

    autochk program not found. skipping autocheck.

    Then it just starts to reboot completely.

    Who has this problem with starting up a server?
    And what is the solution?
    the server is a Intel server with 2 HD in raid 1 mode.

    thanks
    Steve
     
    steve, May 19, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Grey Lancaster SBS Rocks MVP], May 19, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. steve

    steve Guest

    The server is a Intel Server with a
    Intel server board SE7210TP1-E.
    I t has 2 SATA HD in raid 1 modus.
    And only with 1 partition on it.
    It ran for more then 5 months good and yesterday the server blocked.
    No entry from the clients anymore. So
    Started up and I had the message autochk program not found - skipping
    AUTOCHECK ....and then he reboot.and reboot..... So my question is does it
    come with an new update from microsoft and should he start again when I
    remove one of the harddisks.
    It seems to me that there is a problem with the raid controller.
    But I'll check the proposed answer first this evening, I hope it'll work.

    tanks
    Steve

     
    steve, May 19, 2005
    #3
  4. I had a boot.ini file aparently get bunged from a Windows Update on a W2k
    box, so I suppose it could be WU for you also.

    --

    Grey
    SBS Rocks !!!
    Join the worlds largest SBS User Group
    http://groups.yahoo.com/group/sbs2k/


     
    Grey Lancaster SBS Rocks MVP], May 20, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.