BlueScreen twice when trying to play music with Winamp!!!

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by King David, Oct 25, 2007.

  1. King David

    King David Guest

    My Windows Vista Ultimate crashed (because of the sound device)!

    Fault bucket 0x8E_P17+273a1, type 0

    System Information:

    [Sound Device]

    Item Value
    Name USB Audio Device
    Manufacturer (Generic USB Audio)
    Status OK
    PNP Device ID USB\VID_054C&PID_0155&MI_01\6&99320F4&0&0001
    Driver c:\windows\system32\drivers\usbaudio.sys (6.0.6000.16386, 69.88 KB
    (71,552 bytes), 11/2/2006 11:25 AM)

    Name SigmaTel High Definition Audio CODEC
    Manufacturer SigmaTel
    Status OK
    PNP Device
    ID HDAUDIO\FUNC_01&VEN_8384&DEV_7627&SUBSYS_80862504&REV_1002\4&2B91F791&0&0201
    Driver c:\windows\system32\drivers\stwrt.sys (6.10.5405.0, 316.00 KB
    (323,584 bytes), 2/28/2007 5:57 PM)

    Name SB Audigy
    Manufacturer Creative Technology Ltd.
    Status OK
    PNP Device ID PCI\VEN_1102&DEV_0007&SUBSYS_100A1102&REV_00\4&2BF9A2B2&0&08F0
    I/O Port 0x00001020-0x0000103F
    IRQ Channel IRQ 22
    Driver c:\windows\system32\drivers\p17.sys (5.12.1.2001, 1.07 MB (1,122,304
    bytes), 2/5/2007 5:10 PM)


    I would be grateful if you could solve my problem.
    (I can't play music or Windows crashes!)
     
    King David, Oct 25, 2007
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.