BUG - MIDI playback mutes MIDI channel on exit

Discussion in 'Windows Media Player' started by Aaron Firouz, Sep 29, 2006.

  1. Aaron Firouz

    Aaron Firouz Guest

    I did a quick search of the forum for this issue, but didn't find any posts
    that were relevant.

    When I play a MIDI file in WMP 11, it mutes my MIDI channel on my soundcard
    when WMP exits. This is a reproducable bug that occurs everytime. My system
    configuration is below.

    Windows Media Player 11 build 11.0.5705.5043
    Athlon64 x2 4200+
    Asus A8V Deluxe motherboard
    Creative SoundBlaster Audigy 2 Platinum
    Creative Audigy Drivers ver. 02.08.0004
    DirectX 9 (June SDK release, running in retail mode)
    Windows XP Pro SP2 w/ all updates

    Just thought I'd let the devs know. Thanks, and keep up the great work.

    Aaron Firouz
     
    Aaron Firouz, Sep 29, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Aaron Firouz

    benryves Guest

    It doesn't appear to affect things if you stop playback first, then exit.
    It also mutes MIDI when you pause/resume, which is rather annoying. I'm not
    sure if requesting every key up works too well in that instance, though, so
    I'm guessing there's good reason for the workaround...
     
    benryves, Sep 29, 2006
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.