Can receive mail but sent items show being sent but never make it.

Discussion in 'Windows Live Mail' started by Ben B, Jan 28, 2010.

  1. Ben B

    Ben B Guest

    Need some help please. I have spent the better part of three days with
    comcast trying to get my mail to work correctly and still it will not work.
    I have been running along for years with no problem and then three days ago
    I realize my mail I was sending out was not making it to the attended peeps.
    No error messages and the messages show being sent in the sent box. I even
    tried to send them to myself with no luck. I even went on the comcast sight
    and tried to send mail and no go. Comcast says there is nothing wrong and its
    my wireless...nope I unhooked it and still nothing. I have run virus scans
    and nothing and also up graded to Windows live mail and nothing. ( I am using
    windows live mail now and was using windows mail) The funny thing is if I go
    to my laptop and log onto the site everything works fine. I know its probably
    something on my computer and can't seem to figure it out.. Any suggestions!
    Thanks
    Ben
     
    Ben B, Jan 28, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. Ben B

    Ben B Guest

    Also when I send an email to myself using windows mail it never shows up on
    the website either.
    ben
     
    Ben B, Jan 28, 2010
    #2
    1. Advertisements

  3. Ben B

    ...winston Guest

    If it doesn't send from the Comcast web site..that issue should be resolved first
    Start by clearing all cookies and temp files, and resetting your browser to default security settings. Close the browser, then open
    again, logon to your isp web site...and retest.
     
    ...winston, Jan 28, 2010
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.