can recieve voice but voice cannot send ???

Discussion in 'Windows MSN Messenger' started by Ron, Aug 10, 2003.

  1. Ron

    Ron Guest

    System is:

    Intel D875PBZ Bios P09
    P4 2800C
    2 X 512s PC3200 on the list ATP modules
    Radeon 9700 Pro
    Sound Blaster Audigy Platinum original not Audigy 2
    2 36 Gig 10000 rpm Raptors Striped
    Echo MIA 24 / 96k Audio

    System appears to be working fine I can hear the mic If it is un-muted the
    levels are up there.

    I took my older Dlink Router DI 704P Rev A Brown Non Upnp off connected
    directly to Cable Box Still not working.
    I put a new Microsoft MN-100 Router installed it only to find it still had
    no effect on this but fixed my Shuttle PC.

    Before I changed the router my Shuttle PC with onboard sound had the
    opposite effect it would send but not receive. Since the new Microsoft
    MN-100 that machine is working I finally had a conversation with it.

    One thing I notice trying to get this working, with an active voice
    conversation in process I can hear the Shuttle but the Shuttle cant hear me
    if I go into the Creative Mixer / Speaker section and do a speaker test the
    center is much lower and no sound from rear left and right then if I kill
    the audio in Messenger 6 Creative's mixer works fine.

    Sound like a messenger problem here with this Creative sound card.


    Any other help would be appreciated.


    Ron
     
    Ron, Aug 10, 2003
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.