Cannot display 1024x768 in Win2003

Discussion in 'Windows Server' started by HiHi, Jun 14, 2005.

  1. HiHi

    HiHi Guest

    I am using a KVM (Model: RKP115-801), whenever I reboot, the display gone. I
    need to boot up with a set of regular monitor, keyboard mouse, use VGA mode,
    once it boot up, change it back to 1024x768. Then unplug the monitor
    keyboard mouse and plug in the KVM monitor keyboard mouse. At that point,
    I'm able to use the KVM to see the display. But again if I even need to
    restart the server, I have to repeat the same step in order to get the
    display out. Unless I leave the resolution at 800x600, then I will have no
    problem boot up with the KVM switch, but the application in the server
    require 1024x768 to view.

    Anyone can help?
     
    HiHi, Jun 14, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Hello,
    what happens if you connect the display directly to the server and leave it
    connected while rebooting?
    What kind of display you are using? Are the refresh rates set properly (60
    Hz in case of TFT display)?
    Is the KVM switched to this machine while you are rebooting?
    Any hints in the event log?
    Best greetings from Germany
    Olaf
     
    Olaf Engelke [MVP Windows Server], Jun 14, 2005
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.