cannot open ie when new antivirus avg free is downloaded

Discussion in 'Internet Explorer' started by joey, Jun 28, 2008.

  1. joey

    joey Guest

    I recently downloaded avg 8 free antivirus software and internet explorer
    would not operate when it was done. Tried a number of times to sort out
    problem, turned off windows firewall but it made no difference. I had norton
    security but this subscription ran out recently and all norton has now been
    uninstalled.

    Has anyone got a solution to this problem.
     
    joey, Jun 28, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. PA Bear [MS MVP], Jun 28, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. joey

    Allan Guest

    All I can think of is to try reinstalling IE7 from the MS downloads page. Be
    sure to disable AVG Resident Shield while reinstalling IE7 and any security
    updates from Auto Updates if enabled. (Otherwise go to MS Update after
    reinstalling).
     
    Allan, Jun 28, 2008
    #3
  4. <pft> IE7 is not the problem.
     
    PA Bear [MS MVP], Jun 28, 2008
    #4
  5. joey

    Allan Guest

    I am using AVG 8 Free Edition and IE7 myself (build 13) and I still have NIS
    2004 installed with Auto-protect disabled and Personal Firewall disabled. I
    am using Windows XP SP3 Firewall. Your suggestion about the Norton
    uninstallation tool is a very good one.
     
    Allan, Jul 1, 2008
    #5
  6. It is not a good idea to have two (2) AV apps installed, even if one doesn't
    fully load at boot...especially if one of the apps is a Norton app.
     
    PA Bear [MS MVP], Jul 1, 2008
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.