Cannot receive email but can send email

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by Irene Carioca, Jun 17, 2007.

  1. I use Windows Mail, Comcast.net, Microsoft Outlook and an Advanced Access
    email address. I have a Sony Vaio using Vista Home Premium. The Windows
    Mail shows under "sent" that the email was sent but when sending to myself I
    do not receive any email anywhere, including the Blackberry. I have had no
    incoming email since 6/14/07 around 10Pm! Suggestion please,
     
    Irene Carioca, Jun 17, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Email scanning should be turned off in any anti-virus. It provides no
    protection not provided by the regular resident protection.
    Beside that, McAfee and Norton are not compatible with Windows Mail.
     
    Frank Saunders, MS-MVP OE/WM, Jun 17, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Irene Carioca

    Christine Guest

     
    Christine, Jun 17, 2007
    #3
  4. Outlook is installed on the same Vista laptop?
    Is it possible that Outlook is grabbing the mail from the server
    before Windows Mail has a chance to get it?

    Whenever a sent message appears in the Sent Items folder
    it means that the message was successfully accepted by the
    outgoing mail server.

    Do you have web access to the incoming mail server?
    If not, you can check it via http://mail2web.com.
    This will verify that there is mail waiting to be downloaded,
    and that the username and password you are using are correct.

    Gary VanderMolen
     
    Gary VanderMolen, Jun 18, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.