Cannot send email which show some error about "MAPI"

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by Aeh, Jul 20, 2007.

  1. Aeh

    Aeh Guest

    I've tried sending email from MS-Outlook 2003 (exchange server) to outside
    email (POP 3). I always facing error "MAPI communication problem: 0x800...."

    How can I fix it? Please kindly advise.
    Thank you.
     
    Aeh, Jul 20, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Aeh

    Marie Guest

     
    Marie, Jul 20, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Would you please post the entire error message? Are you using Outlook 2003
    with an Exchange Server?

    Hal
    --
    Hal Hostetler, CPBE --
    Senior Engineer/MIS -- MS MVP-Print/Imaging -- WA7BGX
    http://www.kvoa.com -- "When News breaks, we fix it!"
    KVOA Television, Tucson, AZ. NBC Channel 4
    Still Cadillacin' - www.badnewsbluesband.com
     
    Hal Hostetler [MVP P/I], Jul 20, 2007
    #3
  4. Please note, this newsgroup is dedicated to supporting
    the program called Windows Mail, not Outlook.
    You will get more help with Outlook issues by posting in an
    Outlook newsgroup.

    Gary VanderMolen
     
    Gary VanderMolen, Jul 20, 2007
    #4
  5. Aeh

    Terrie Guest

    I'm having this same problem, how did you solve it
    How did you fix it?
     
    Terrie, Jul 21, 2007
    #5
  6. Aeh

    Skip Turner Guest

    Go to the PowerPoint website and gownload the free PPS viewer.

    Skip
     
    Skip Turner, Jul 29, 2007
    #6
  7.  
    françois breitenmoser, Jun 15, 2009
    #7
  8.  
    françois breitenmoser, Jun 15, 2009
    #8
  9.  
    françois breitenmoser, Jun 15, 2009
    #9
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.