Can't connect using INTEL(R) PRO/WIRELESS 3945ABG

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by Dustin P., Jul 19, 2007.

  1. Dustin P.

    Dustin P. Guest

    I cant even connect to my router to put in pass and all of that good stuff.
    It starts to connect and then just stops and when i diognose it, it says its
    because of user activity when theres noone else on it. This happens with all
    even if they are public. This is a new acer aspire 5630. I was told that it
    might be because the connection settings are set too high but on the new
    vista i cant find out where the heck that is. If you have any idea it would
    be nice so i dont have to spend an additional 80$ to get this fixed. Thanks
     
    Dustin P., Jul 19, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. I would check if there is a new driver for the wireless adapter.

    Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
    Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on http://www.ChicagoTech.net
    How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on http://www.HowToNetworking.com
    I cant even connect to my router to put in pass and all of that good stuff.
    It starts to connect and then just stops and when i diognose it, it says its
    because of user activity when theres noone else on it. This happens with all
    even if they are public. This is a new acer aspire 5630. I was told that it
    might be because the connection settings are set too high but on the new
    vista i cant find out where the heck that is. If you have any idea it would
    be nice so i dont have to spend an additional 80$ to get this fixed. Thanks
     
    Robert L [MVP - Networking], Jul 19, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.