Can't connect when installing Windows 2003 Server SP1 to Oracle

Discussion in 'Windows Server' started by SnyggLars, Aug 23, 2005.

  1. SnyggLars

    SnyggLars Guest

    Our application (a Centura client connecting to a Oracle server) worked
    perfectly until we installer the SP1 pack on the Windows 2003 Server. It
    seems that no connections are allowed using port 10093. The error received
    from the Oracle client is:

    ORA-12560
    TNS:protocol adapter error

    The port number was found when we listed in the trace files for Oracle. Can
    the SP1 block the mentioned port and if that’s true, how do we solve
    (unblock) that?

    Thanks

    /Rafael
     
    SnyggLars, Aug 23, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Is the LAN connection firewalled?
    --
     
    Giuseppe Nacci, Aug 23, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. SnyggLars

    SnyggLars Guest

    No, the server has no firewall enabled and we're inside a intranet. The
    firewalls should not have any impact on this as far as I have checked.

    Regards

    /Rafael


    "Giuseppe Nacci" skrev:
     
    SnyggLars, Aug 24, 2005
    #3
  4. Try to enable firewall and configure it to allows traffic TCP/UDP on port
    10093.
    --
     
    Giuseppe Nacci, Aug 24, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.