Can't load one particular site in IE7

Discussion in 'Internet Explorer' started by Poz, Jan 1, 2008.

  1. Poz

    Poz Guest

    I can load everything I want except one particular site. I can load the site
    on any other p.c. I want so it's not the site that has the problem. Any
    ideas anyone?
     
    Poz, Jan 1, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Poz

    TankGirl32 Guest

    I have this exact same problem. Been happening for about 5 weeks now. Also
    looking for answers...
     
    TankGirl32, Jan 1, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Poz

    Don Varnau Guest

    Hi,
    Which version of Windows?
    Which version of Internet Explorer?
    Which website?
    What security (antivirus / antispyware) programs are running?
    Is the machine current on updates for Windows and Internet Explorer?

    Don
    [MS MVP- IE]
     
    Don Varnau, Jan 1, 2008
    #3
  4. Poz

    Don Varnau Guest

    Hi,
    More information needed.
    See questions for Poz.

    Don
    [MS MVP- IE]
     
    Don Varnau, Jan 1, 2008
    #4
  5. Poz

    TankGirl32 Guest

    Thx for reply.

    XP Pro
    IE 6.0
    www.christianforums.com
    Windows Live OneCare
    Fully updated (as far as I'm aware)

    Hope that helps. Frustration levels are high!

     
    TankGirl32, Jan 1, 2008
    #5
  6. Check C:\Windows\System32\Drivers\etc for a file named HOSTS with no
    extension. (Not Hosts.sam)
    Make sure Windows is set to show hidden files and folders and is NOT set to
    hide extensions for known file types.
    If HOSTS exists, rename it to HOSTS.OLD
    Reboot an try again.

    Or, In a Cmd window, enter
    ipconfig /flushdns
    then clear your TIF also, and re-boot.
     
    Frank Saunders MS-MVP IE,OE/WM, Jan 1, 2008
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.