Can't not access to secure web sites from Vista

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by R.T, May 8, 2007.

  1. R.T

    R.T Guest

    Hi Experts,

    I have 3 computers at home.
    1) Windows XP sp2 (using IE7 upgraded from IE6)
    2) Windows 2003 Std sp1 (using IE7 also upgraded from IE6)
    3) Windows Vista Business (IE7 Already preinstalled when the system was
    purchased).

    For some reasons, my XP and Windows 2003 can access to my company's web mail
    (https://webmail.companyname.com).
    Only my Vista is not able to access to it. No firewall is set on this
    computer.
    I can also access to some other secure webs, such as bank and etc, no
    problem.

    Any ideas??
    Thank you in advance.
     
    R.T, May 8, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Try one of the following suggestions:

    1. Clean the cache, cookies, history, temp files.



    2. Disable parental controls.



    3. Add the URL to the Trusted Sites security zone.



    If above suggestions don’t fix the problem, try to use FireFox because some web sites and coding may not be compatible with IE 7.


    Bob Lin, MS-MVP, MCSE & CNE
    Networking, Internet, Routing, VPN Troubleshooting on http://www.ChicagoTech.net
    How to Setup Windows, Network, VPN & Remote Access on http://www.HowToNetworking.com
    Hi Experts,

    I have 3 computers at home.
    1) Windows XP sp2 (using IE7 upgraded from IE6)
    2) Windows 2003 Std sp1 (using IE7 also upgraded from IE6)
    3) Windows Vista Business (IE7 Already preinstalled when the system was
    purchased).

    For some reasons, my XP and Windows 2003 can access to my company's web mail
    (https://webmail.companyname.com).
    Only my Vista is not able to access to it. No firewall is set on this
    computer.
    I can also access to some other secure webs, such as bank and etc, no
    problem.

    Any ideas??
    Thank you in advance.
     
    Robert L [MVP - Networking], May 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. R.T

    R.T Guest

    The problem is that I am using "IE7" on my XP and Windows 2003 and it works
    fine. It's just the Windows Vista is not working. I am thinking if it's IE7
    issue, then, it should not be working when I try to access to secure sites
    from my IE7 on Xp or Windows 2003 computers.

    cheers,
    RT
     
    R.T, May 8, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.