Can't open Mail but it's running in the background

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by N. Smith, Mar 5, 2008.

  1. N. Smith

    N. Smith Guest

    Frequently I can't open Windows Mail. I discovered that it's still running
    in the background under Processes but it's not showing in Applications.

    The only way I can open Mail is the shut down WinMail.exe in processes.

    Does anyone know if there's a fix for this or is it just one of those
    glitches that Vista has? This only started happening a few months ago.

    Thx
     
    N. Smith, Mar 5, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. It's usually caused by running a non-compatible antivirus like
    McAfee or Norton.
     
    Gary VanderMolen, Mar 5, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. N. Smith

    N. Smith Guest

    I have Trend Micro Internet Security, which I've had prior to this problem.
    I checked into the latest updates and everything seems ok. It's strange that
    it's only started happening a few months back.

    Thanks
     
    N. Smith, Mar 6, 2008
    #3
  4. Coincidentally, quite a few people have reported here that an update by
    Trend Micro several months ago caused it to become non-compatible
    with Windows Mail. If you want to find out for sure, uninstall it, reboot,
    then try Windows Mail again. If no improvement, you can always reinstall
    Trend Micro.
     
    Gary VanderMolen, Mar 6, 2008
    #4
  5. N. Smith

    N. Smith Guest

    Thanks. I'll give it a try and let you know what happens.
     
    N. Smith, Mar 6, 2008
    #5
  6. Yes, please report back, as that will enable us to give proper advice to those
    with future instances of the same problem.
     
    Gary VanderMolen, Mar 6, 2008
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.