Can't open My Router's 192.168.1.1

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by Antony.Kidis, May 28, 2007.

  1. Antony.Kidis

    Antony.Kidis Guest

    Does someone has an answer how can I open my routers Index.html
    Using Vista!?
    Yeo I still can open the routers Pagers thru the second laptop.
    However 192.168.1.1 within the adressBar wan't work anymore!?

    cmd/ ipconfig shows that the dafould DNS is 192.168.1.1
    So what's the dil!?
    In the SearchBox iI also tried 192.168.1.1 it also wan't work!
    Ok so what I need to trow avay my Dinalink Wireless modem!?
    It will never happen :) no way!
    There's must be a trick, how to get to the router. but how!? I don't know.
    Yees Everything works fine I have an internet connection. There's NO
    connectivity ussues.
    So please postback if anyone have an idea ho to open my routers index.html.
    Another words this simple Fool command must open my router within IE Window
    192.168.1.1 hit ENTER open the DAMN Router page and do some F***** changes
    already. I like Vista Ultimate, but I don't like things like this. It should
    be Easy to achieve :)
     
    Antony.Kidis, May 28, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Antony.Kidis

    Ric Guest

    Antony, try going into your IE browser and go to tools, internet
    options,security and then click on trusted sites, and the sites button add
    192.168.1.1 to it.did that solve it? yes, cool...no, then on the security
    tab uncheck enable protected mode and see if that solves it.....one or the
    other should solve this for you....
    after you go to your router, recheck the box before going to the
    internet....
     
    Ric, May 30, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.