Cant open ONE particular site

Discussion in 'Windows Update' started by Vancscribbler, Feb 23, 2007.

  1. I have no problem connecting to Internet etc but all of a sudden, I cannot
    open page for one secure https site that I have been using without problems
    for several months ..now keep getting a notice Windows could not open that
    page. Have deleted all cookies, checked to see that SLL boxes are clicked
    and even tried turning off my Norton ..but still cant access just that one
    particular https site. I suspect the change may have occured after an
    automatic update of either Windows XP or my Norton. Anyone have any ideas.
    Thanks,
    Martin
     
    Vancscribbler, Feb 23, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Vancscribbler

    PA Bear Guest

    IE version? Your problem as it pertains to Windows Update?
    --
    IE-specific newsgroup:
    news://msnews.microsoft.com/microsoft.public.internetexplorer.general

    ~Robear Dyer (PA Bear)
    MS MVP-Windows (IE, OE, Security, Shell/User)
     
    PA Bear, Feb 24, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. FOUND THE SOLUTION: The problem was in my Links Router ..disconnected it for
    a few minutes ..reconnected and now https site works fine. Must have not
    liked something that happened during Windows update. Hope this helps others.
     
    Vancscribbler, Feb 24, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.