cant see AD from 2003 member server ?

Discussion in 'Server Networking' started by scott, Sep 8, 2005.

  1. scott

    scott Guest

    Hi,

    I have added a 2003 member server to a 2000 AD domain. I created a share on
    one of the drives but when going about setting permissions it cant seem to
    see AD i.e when searching all it finds is itself + its users/groups.

    I can map a drive ok from this machine but it does as me for USER/PASS.

    The add to domain wizard went thorugh ok when adding to domain.

    I also installed WINS and DNS on this machine. Seems to be working fine so
    far.

    Any idea why i cant see users/groups from AD ?

    Thanks
    Scott
     
    scott, Sep 8, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. scott

    scott Guest

    network neighbourhood shows domain + DC.

    im puzzeled.
     
    scott, Sep 8, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. scott

    scott Guest

    im logged into 2003 member server as domain admin. this did take a min to
    load though. maybe the admin security is cached and it still couldnt
    actually connect to AD.
     
    scott, Sep 8, 2005
    #3
  4. "I also installed WINS and DNS on this machine."

    Is this server pointing to itself for DNS? Is the zone standard secondary;
    and if so, is it populated with all the SRV records?

    Doug Sherman
    MCSE, MCSA, MCP+I, MVP
     
    Doug Sherman [MVP], Sep 8, 2005
    #4
  5. scott

    scott Guest

    perfect !!! : ) thats sorted it out. thank you soooooo much.

    warmest regards
    scott
     
    scott, Sep 9, 2005
    #5
  6. Go get 'em, Scott!

    Doug Sherman
    MCSE, MCSA, MCP+I, MVP
     
    Doug Sherman [MVP], Sep 9, 2005
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.