Can't Send Email in oulook 6 To Web Based Email Options

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by desjardinsfamily, Jan 11, 2008.

  1. I'm having trouble sending emails with my outlook express 6. I was
    able to send emails before when I bought my computer and I also had
    Norton Virus but then I uninstalled it (Too may problems & I didnt
    like it) and right after that thats when it stoped sending emails. It
    also just goes to my outbox folder the after that is when I get a
    message. I can receive just not send. I have called Cox (My ISP) to
    explaine to them my problem but they say everything is correct. I was
    thinking that maybe I should uninstall my outlook and reinstall it but
    then I didnt want to create more problems. Any help on this would be
    great.

    This is the error I receive when I try to send emails.

    The connection to the server has failed. Account: 'Cox Email', Server:
    'smtp.west.cox.net', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Socket
    Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E
     
    desjardinsfamily, Jan 11, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. You don't have Outlook Express 6 on Vista. Please clarify.

    Also, you ask about Outlook, another program. Please be clear about what
    program you mean.
     
    Frank Saunders MS-MVP IE,OE/WM, Jan 11, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Hello,

    I have windows XP and it's Outlook Express. It the one that comes with
    Windows XP.

    Thanks
     
    desjardinsfamily, Jan 11, 2008
    #3
  4. desjardinsfamily

    Guest Guest

    Hello,

    I have windows XP and it's Outlook Express. It the one that comes with
    Windows XP.

    Thanks
     
    Guest, Jan 11, 2008
    #4
  5. Hi,

    Thanks for your response. I am new to this so how would I post this
    into that newsgroup?
     
    desjardinsfamily, Jan 11, 2008
    #5
  6. Somehow you posted to the wrong newsgroup. This one is for
    Vista's Windows Mail program.

    Regarding your OE problem, it is likely that Norton corrupted
    that account. Delete that mail account, restart OE, then recreate
    the account.
     
    Gary VanderMolen, Jan 11, 2008
    #6
  7. desjardinsfamily

    Guest Guest

    Hi,

    Thanks for your response. I am new to this so how would I post this
    into that newsgroup?
     
    Guest, Jan 12, 2008
    #7
  8. Thank you so how would I get to that newsgroup?
     
    desjardinsfamily, Jan 12, 2008
    #8
  9. Thank you so how would I get to that newsgroup?
     
    Frank Saunders MS-MVP IE,OE/WM, Jan 12, 2008
    #9
  10. desjardinsfamily

    Guest Guest

    Thank you so how would I get to that newsgroup?
     
    Guest, Jan 12, 2008
    #10
  11. desjardinsfamily

    Jan walton Guest

    hey what are yall doing?
     
    Jan walton, Jan 17, 2008
    #11
  12. desjardinsfamily

    Bruce Hagen Guest

    We're putting you in our killfile. Bye.



     
    Bruce Hagen, Jan 17, 2008
    #12
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.