Can't send mail and recived news messages weeks late

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by Cody, Jun 11, 2010.

  1. Cody

    Cody Guest

    I cant send mail and when i recive it I will get messages up to 3 to 4 weeks
    late the error number is

    Account: 'classicdash.com', Server: 'classicdash.com', Protocol: POP3,
    Server Response: '.', Port: 995, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800CCC18
     
    Cody, Jun 11, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. Your error message pertains to receiving only, so I can only help with that.
    It is rather doubtful that the classicdash.com server supports port 995 or SSL.
    Go to Tools, Accounts, select that account, Properties, Advanced, and change
    the incoming (POP3) port number from 995 to 110. This will also uncheck the
    SSL option.

    If you get a separate send error, please post it here.

    Gary VanderMolen, Microsoft MVP (Mail)


    "Cody" wrote in message
    I cant send mail and when i recive it I will get messages up to 3 to 4 weeks
    late the error number is

    Account: 'classicdash.com', Server: 'classicdash.com', Protocol: POP3,
    Server Response: '.', Port: 995, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800CCC18
     
    Gary VanderMolen \(MVP\), Jun 11, 2010
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.