can't send page by email or send link by email from IE8. windows mail default client

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by Joe Schmoe, Aug 20, 2009.

  1. Joe Schmoe

    Joe Schmoe Guest

    on vista ultimate 64 bit but use 32 bit browser.

    no issues on any part of computer except recently i have been un able to
    send a page or link via email when using browser (IE8) from "tools"
    tab....always was abler to do it before.

    wonder if anyone else experiencing this as i have seen a few email updates
    recently but i believe they were for junk mail settings and outlook.

    i have office 2007 but have windows mail setup as default for all its file
    types.

    thanx
     
    Joe Schmoe, Aug 20, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. PA Bear [MS MVP], Aug 20, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Joe Schmoe

    Joe Schmoe Guest

    i will try checking the associations out but pretty sure i have done that
    already and got the same results i have now...doesn't make it work.

    if i use the "email with windows live" and other stuff that was nicely
    placed on my computer with ie8 and i never use... i would have traded all
    that crap for simple color claibration since i spend 90% of the time on here
    working raw files with my nikon d700. :)

    anyhow i did the fix suggestesd and rebooted, still no work thruough ie8.

    thanx
     
    Joe Schmoe, Aug 21, 2009
    #3
  4. And if you're using IE8 64-bit, does the behavior persist?

    PS: You /chose/ to install the Windows Live stuff.


     
    PA Bear [MS MVP], Aug 21, 2009
    #4
  5. Joe Schmoe

    drb48 Guest

    I have a similar problem. Vista x64 OS. Since upgrading to IE8, trying
    to use the Page->send page/link by email will hang the 32-bit version
    of the browser UNLESS the mail program - Outlook 2007 - is already
    running. This behavior is NOT exhibited with the 64-bit version of the
    browser. And, I'm currently stuck with the 32-bit version of IE as the
    default as Flash isn't supported in the 64-bit version.
     
    drb48, Sep 3, 2009
    #5
  6. Gary VanderMolen, Sep 3, 2009
    #6
  7. Joe Schmoe

    drb48 Guest

    Gary

    I'll post it there then as well but it appears to be an issue with IE8
    not the mail program. I've seen other people have the same problem wit
    a different mail client. Note that this bug only appeared *afte
    *upgrading to IE8 and that it's doesn't happen with the 64-bit versio
    of the browser

    Dal
     
    drb48, Sep 4, 2009
    #7
  8. Gary VanderMolen, Sep 4, 2009
    #8
  9. Joe Schmoe

    drb48 Guest

    Yeah, did that. Thanks
     
    drb48, Sep 4, 2009
    #9
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.