CLICKING LINK FROM E MAIL PROGRAM STILL ONLY OPENS BLANK PAGE

Discussion in 'Internet Explorer' started by Arty1941, Aug 1, 2006.

  1. Arty1941

    Arty1941 Guest

    After printing out about 25 pages of info on this problem, and trying many of
    them, I still am unable to get IE 7/3 to go from a clicked link in an E Mail
    to ANYTHING BUT A BLANK PAGE. This function worked perfectly in IE 6. I
    am still looking for a fix that does not require going into the registry to
    fix, and possibly screwing up the operating system. XP/sp2.

    Any fixes to this annoying problem would be appreciated.
     
    Arty1941, Aug 1, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Arty1941

    PA Bear Guest

    After printing out about 25 pages of info on this problem, and trying many
    Which ones did you try? Which ones didn't you try?

    If you uninstall IE7 Beta3, does the behavior persist in IE6?
    --
    ~Robear Dyer (PA Bear)
    MS MVP-Windows (IE/OE, Security, Shell/User)
     
    PA Bear, Aug 1, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Arty1941

    Arty1941 Guest






    No WHEN I unstall beta 7 the transfer from clicking an E Mail link from IE 6
    works fine.
     
    Arty1941, Aug 1, 2006
    #3
  4. Arty1941

    Kevin Lentin Guest

    I have the same problem but only in Outlook Express. If I click on a link I
    get a new IE7 window with a blank tab. Nothing else. Any other link in any
    other program works fine. Outlook works fine (it's my default mail handler)

    Kevin
     
    Kevin Lentin, Aug 2, 2006
    #4
  5. Arty1941

    Arty1941 Guest

    I uninstalled 7 and went back to 6.2 where everything is working fine.
     
    Arty1941, Aug 2, 2006
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.