Clients not reporting status

Discussion in 'Update Services' started by Beankees, May 24, 2006.

  1. Beankees

    Beankees Guest

    In the windowsupdate.log file the last couple of entries look like this:

    WARNING: GetCookie failure, error = 0x8024400A, soap client error = 10, soap
    error code = 0, HTTP status code = 200
    WARNING: Reporter failed to upload events with hr = 8024400a.

    Any ideas as to what I can do, and what this may mean. Thanks.
     
    Beankees, May 24, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Beankees

    Beankees Guest

    Tried the install of the hotfix and stopped and started all the services.
    Does not seem to have fixed the issue. Any other ideas. This is only
    happening on select computers, not all computers. Wondering if it's somethin
    with the PC themselves. Thanks.
     
    Beankees, May 25, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. It has been observed, but unfortunately is not documented, that the clients
    also require a restart following the installation of this hotfix on the
    server.

    --
    Lawrence Garvin, M.S., MVP-Software Distribution
    Everything you need for WSUS is at
    http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/technologies/featured/wsus/default.mspx
    And, eveything else is at
    http://wsusinfo.onsitechsolutions.com
    ....
     
    Lawrence Garvin \(MVP\), May 25, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.