\\COmpanyweb in TS

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by Andrew, Sep 23, 2007.

  1. Andrew

    Andrew Guest

    On my XP Pro Workstations, I can setup links in My Network PLaces to access
    the companyweb by browsing to \\companyweb\folder.

    I am unable to do this on my TS. Is this a feature that I can enable on TS?

    Please let me know.

    Andrew
     
    Andrew, Sep 23, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Andrew

    Andrew Guest

    I can open IE and put in http://companyweb. That's not the issue. I'm
    looking to be able to browse CW via Windows Folders View (Not changing the
    view in IE).

    Like I said, if I'm in Windows XP Pro and open my network places, I can
    browse the companyweb via \\companyweb\foldername\... This allows me to
    access these folders just as if they were your typical network shares.

    I am unable to do this same thing on the TS though.

    Some applications such as Adobe Acrobat are not aware of web folders and
    don't allow you to create PDF documents by using the
    http://companweb/site/folder path. In Windows XP though I can use the UNC
    and PDF directly to those fodlers.

    Is this maybe a limitation of Windows Server 2003 that doesn't allow me to
    borwse the CW via UNC path?
     
    Andrew, Sep 23, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Hi Andrew,

    Thanks for posting in our newsgroup.

    Please also try the following:

    1. Visit companyweb from Terminal Server and click "Explorer View", what
    the result?

    2. Please visit other shares such as \\servername\users, can this
    successfully?

    Please also send me the screen shot when you visit \\companyweb\folder to
    with subject: \\COmpanyweb in TS.

    I am looking forward to hear from you.

    Best regards,

    Robert Li(MSFT)

    Microsoft CSS Online Newsgroup Support

    Get Secure! - www.microsoft.com/security

    =====================================================

    This newsgroup only focuses on SBS technical issues. If you have issues
    regarding other Microsoft products, you'd better post in the corresponding
    newsgroups so that they can be resolved in an efficient and timely manner.
    You can locate the newsgroup here:
    http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx

    When opening a new thread via the web interface, we recommend you check the
    "Notify me of replies" box to receive e-mail notifications when there are
    any updates in your thread. When responding to posts via your newsreader,
    please "Reply to Group" so that others may learn and benefit from your
    issue.

    Microsoft engineers can only focus on one issue per thread. Although we
    provide other information for your reference, we recommend you post
    different incidents in different threads to keep the thread clean. In doing
    so, it will ensure your issues are resolved in a timely manner.

    For urgent issues, you may want to contact Microsoft CSS directly. Please
    check http://support.microsoft.com for regional support phone numbers.

    Any input or comments in this thread are highly appreciated.

    =====================================================

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

    --------------------
    <Thread-Topic: \\COmpanyweb in TS
    <thread-index: Acf94+Kljjk2quHNTCKpSfuv4H2yEQ==
    <X-WBNR-Posting-Host: 207.46.19.197
    <From: =?Utf-8?B?QW5kcmV3?= <>
    <Subject: \\COmpanyweb in TS
    <Date: Sun, 23 Sep 2007 06:16:00 -0700
    <Lines: 8
    <Message-ID: <>
    <MIME-Version: 1.0
    <Content-Type: text/plain;
    < charset="Utf-8"
    <Content-Transfer-Encoding: 7bit
    <X-Newsreader: Microsoft CDO for Windows 2000
    <Content-Class: urn:content-classes:message
    <Importance: normal
    <Priority: normal
    <X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.2929
    <Newsgroups: microsoft.public.windows.server.sbs
    <Path: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl
    <Xref: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl microsoft.public.windows.server.sbs:64997
    <NNTP-Posting-Host: tk2msftsbfm01.phx.gbl 10.40.244.148
    <X-Tomcat-NG: microsoft.public.windows.server.sbs
    <
    <On my XP Pro Workstations, I can setup links in My Network PLaces to
    access
    <the companyweb by browsing to \\companyweb\folder.
    <
    <I am unable to do this on my TS. Is this a feature that I can enable on
    TS?
    <
    <Please let me know.
    <
    <Andrew
    <
     
    Robert Li [MSFT], Sep 25, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.