computer freezes when log-in is attempted

Discussion in 'Windows Vista Help' started by murray, Jul 5, 2009.

  1. murray

    murray Guest

    On a few websites I cannot log in without having my 2 computers freeze.
    One computer's OS is Vista Home Premium with IE8 while the other is XP Pro
    with IE8. On the Vista machine I get the continuously moving horizontal
    black bar while on the XP machine I get the error message below:




    AI Roboform assertion failed



    Please send contents of this message box to



    This message has been copied to the clipboard, so you need to paste it in
    the mail client window.



    Assertion failed: C=0 S=null-

    GetLastError returned: 0

    OS version: 5.1 build 2600 (Service Pack) platform=2

    IE version 6.0.2900

    DLL:

    EXE: C\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE

    RF version: 4-4-9

    Lang:

    File: D:\p\roboform\Filler\FormFiller.cpp

    Line: 3401



    It is quite possible that the program execution can be safely continued.

    Do you want to continue?



    Yes No



    I cannot locate any files on my machines that have any Roboform
    applications.
    I also suspect that this problem might have occurred after an IE8 update,
    since I don't recall it being present after the initial IE8 Install.
    Is there any way I can solve this problem without having to remove IE8 and
    revert to IE7 or IE6?
    Thank you.
    Murray S.
     
    murray, Jul 5, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. murray

    propman Guest

    Might want to do a Google search for "Roboform assertion failed". It
    seems to be a common problem and related to installed banking
    software/add-ons.
     
    propman, Jul 5, 2009
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.