Connectin issuses after installing latest update.

Discussion in 'Windows Update' started by Keith L, May 29, 2008.

  1. Keith L

    Keith L Guest

    My computer recently updated with the latest updates for Vista (5/27/08).
    Ever since then I have had some issues with websites failing to load. I will
    attempt to go to a website or a website may attempt to open another window
    and I end up in limbo. The page fails to load with no time out given. It
    will attempt to load indefinetly. This is happening with sites that I never
    had a problem with before (one being www.dl.edu.gov). Can anyone help m to
    fix this issue other than to uninstall the updates which I am going to do
    until this is resolved.
     
    Keith L, May 29, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Without knowing which updates were installed it's difficult to supply a
    fix for this issue, Keith.
    Check the list of updates that were installed on 5/27 and post back with
    the KB numbers of each of them.

    IF an updated driver for the network adapter [NIC] was installed, I'd
    start with uninstalling that one first.
    Open Device Manager and locate the network adapter
    Open that by double clicking on it, or *right* click it and choose
    Properties.
    Click the Driver tab
    The Driver date should now be listed.
    Is it a newer driver ?
    If yes, then click the Rollback Driver button to reinstall the previous
    driver.

    MowGreen [MVP 2003-2008]
    ===============
    *-343-* FDNY
    Never Forgotten
    ===============
     
    MowGreen [MVP], May 29, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.