Contact not syncing properly with Active Sync 4.1 & WM5

Discussion in 'ActiveSync' started by Tom Giannelli, Nov 28, 2005.

  1. Ok so I installed the 4.1 of Activce sync. I'm using a PPC 6700 and I'm
    noticing that certain fields from my outlook are not cyncing to the device.

    specifically:
    Photos (supposed to be supported in this release
    IM Addresses

    these are filled in for some of my contact and even those they do not sync.

    Would this have anything to do with running in Cached mode?

    tom
     
    Tom Giannelli, Nov 28, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Which version of Outlook and Exchange are you using?
     
    Carl Wolz [MSFT], Nov 28, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Hello Carl Wolz [MSFT],

    I'm using 2003 & exchange 2003 (not sure what sp).

    I figured it out though... you cannot sync with esxchange server and get
    the photos... you have to sync with the desktop to get those items to the
    device... I figured it out by looking at the fields that were showing up
    in the OWA version of the contact.

    Do you know if that's something tha can be modified on the server side?

    Tom
     
    Tom Giannelli, Nov 29, 2005
    #3
  4. Exchange SP2 supports the new properties, it would need to be updated.

    --
    Carl Wolz [MSFT]
    This Posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.


     
    Carl Wolz [MSFT], Nov 29, 2005
    #4
  5. Hello Carl Wolz [MSFT],

    gotcha thanks, once we move to Exchange SP2 then I'll switch back to syncing
    with the server instead of my computer.

    thanks,

    Tom
     
    Tom Giannelli, Nov 29, 2005
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.